San Leonardello, Giarre
Vandaag een heerlijk relaxdagje ingelast. Tot een uur of 10 in ons bedje blijven liggen, een uitgebreide douche gepakt en daarna een trosje druiven geplukt met een glaasje sap als ontbijt. Heerlijk bij de kamer gebleven en in de zon gelegen. De buren waren zo aardig om mij een boek te lenen, dus ik heb heerlijk liggen lezen. De camera gepakt en geprobeerd wat mooie foto's te maken van de bloemen en vruchten. Als lunch hadden we heerlijk ham, salami, kaas en olijven meegenomen, samen met een biertje erbij was dat wel even heel erg lekker. Tussendoor wat internetten, mijn koffer alvast pakken en een klein handwasje...En het boek uitgelezen, toch 3 boeken in 12 dagen, heerlijk! Aan het einde van de middag weer heerlijk onder een koude douche gestaan en me klaar gemaakt voor de laatste keer avondeten hier. Het was verrukkelijk en té veel. Dus nu zitten we weer overvol voor onze kamer. Nog een biertje doen straks en dan heerlijk slapen. Morgen onze weg via taxi en trein naar Catania zoeken om daar onze laatste dag door te brengen. Om 10 uur in de avond zal onze vlucht gaan en om een uur of 1 in de nacht komen we op Schiphol aan. Fijne avond!